– Men vi skal videre opp, sier Håkon Killerud, leder av prosjektavdelingen i Armaturjonsson. – I mange år har vi tatt markedsandeler både på tappevann, gulvvarme og alupex, og i tillegg satser vi friskt på rørsystemer for kjøling og sprinkler. Akkurat nå er vi svært aktive med gulvvarme og lanserer et nytt gulvvarmeskap.

Mannen som skal ta seg av det, er Christian Syvertsen, nyansatt produktsjef for varme. Han beskriver skapet slik:
– Det nye skapet er vanntett og sprutsikkert, og blir lettere å montere. Skapet har en løsning med avtakbart bunntrau for enkel montasje. Det er lagt til rette for gjennomgående stigeledninger, og skapet leveres komplett med festebraketter, gjennomføringer og avløpsbend.

– Alle skapene til Armaturjonsson, både varme og sanitær, har nå samme front. De går under fellesbenevnelsen ”White Line”, fortsetter Syvertsen. Vi ivaretar de nye tekniske kravene og har i tillegg flott design.

– Hva har så langt kommet ut av Armaturjonssons varmesatsning de siste årene, Syvertsen?
– Varme er et viktig satsningsområde, der bygger vi stein på stein. Vi øker prosjekteringskapasiteten med nye medarbeidere i prosjektavdelingen. Kompetanse vil bli etterspurt, den skiller de gode fra de mindre gode. Vi markerer oss også fordelaktig med god dokumentasjon av kapasiteter og andre egenskaper.

– Hva venter dere av boligmarkedet i 2011?
– Ifølge Prognosesenteret vil det bli bygget cirka 28 000 boliger i år. Boligmarkedet er en viktig indikator for oss og vi ser positivt på markedsutviklingen fremover.

– Har du noen råd til rørleggere?
– Legg varmen så høyt i konstruksjonen som mulig, og du oppnår et hurtig regulerende anlegg med fornøyde brukere, sier produktsjef Christian Syvertsen i Armaturjonsson.