Selskapene skriver i en felles pressemelding at de gjennom denne overtakelsen skal ha en felles lokalisering organisert i to avdelinger, en innen entreprise og anlegg og en avdeling myntet kun på service. Målet er å skape en ledende aktør paÌŠ inneklimasiden i Vestfold med betydelig kompetanse, og som samlet sett vil havne på en omsetning på rundt 70 mill i Vestfold. Distriktsansvarlig vil være Harald Walle.

Ventilasjonsbygg AS ble etablert i januar 1984, og har siden starten hatt hoveddelen av sin virksomhet i Vestfold og Grenland. Firmaet er en veldrevet enhet med stabil bemanning og styrke innen totalentrepriser og service. Omsetningen de siste årene har ligget rundt 60 millioner. Daglig leder er Thor Krane som sammen med Bjørn Vidar Ingwall også er eiere av selskapet. 

- Selskapet sto foran et generasjonsskifte. Selger og kjøper har gjennom oppkjøpsprosessen funnet en felles kulturell og strategisk plattform, skriver de videre i pressemeldingen.  

Bryn Byggklima AS som ble etablert i 1985, er en regional aktør paÌŠ Østlandet med hovedkontor i Asker samt distriktskontorer i Hønefoss, Oslo, Jessheim, Moss og Tønsberg.Omsetningen i 2012 var nær 300 millioner.