- Finn Olaussen er ansatt hos EnercomØst SGP AS fra 1.1, og er godt i gang med arbeidsoppgavene og salg av produktspekteret vårt. Finn vil styrke det allerede eksisterende teamet i EnercomØst SGP som er Idar Christiansen, teknisk sjef og Anne-Karin Christiansen, daglig leder. Vi har stor tro på denne trioen, sier daglig leder i SGP, Jo Helge Gilje.

SGP består av selskapene SGP Varmeteknikk AS, Sempa Energi AS og EnercomØst SGP AS

Finn E. L. Olaussen er 46 år, og bosatt på Saltnes i Råde kommune i Østfold, sammen med samboer og 3 barn. Han har lang og bred erfaring fra VVS og bygg og anleggsbransjen, og begynte som VVS rørlegger i 1986 på Jevnaker, hvor han er født og oppvokst.

Olaussen startet sin karriere i VVS-bransjen i Stavanger Rørhandel, Fredrikstad som senere ble kjøpt opp av Ahlsell Norge. Deretter gikk han over til administrativ jobb i Østfold Rør i 2006. Høsten 2008 begynte han å jobbe for Uponor på Vestby, og ble ansatt som Nordisk produkt og markedsansvarlig frem til september 2011. Deretter fortsatte han som Salgssjef Norge for infrastrukturavdelingen hos Uponor.