- Vi har solgt Bambini til barnehager, helsestasjoner, skoler og ellers hvor barn er samlet siden konseptet ble utviklet i 2000. Nå har vi tatt med oss det beste av de tidligere kolleksjoner, og lanserer Bambini 2024. Det vil si en helt ny veggskål og nye betjeningsplater, samt nye kraner til og nytt leke- og servantområde. 

- Den gamle veggskålen for barn hadde åpen innfesting og så litt gammelmodig ut. Nå får vi skjult innfesting og skålen er selvsagt Rimfree uten skyllekant, som gjør den enkel å gjøre ren. Vi benytter også en såkalt EasyMount seteløsning, som er enkel å montere og enkel å justere, samt funksjonen QuickRelease som gjør at toalettsetet kan tas av og settes på igjen raskt og enkelt. Også det bidrar til at det blir enkelt å holde god hygiene. 

Hun trekker også fram den barnevennlige betjeningsplaten SIGMA01, med sine runde knapper og enkle design. 

Saken fortsetter under bildet:

Barn i alle aldre vil garantert finne den perfekte størrelsen for høyden deres med disse servantene.

Smarte løsninger for en leken tilnærming til hygieneundervisning i design som barn garantert vil elske.
Smarte løsninger for en leken tilnærming til hygieneundervisning i design som barn garantert vil elske.

Innbydende farger

Hele miljøet har matchende og innbydende farger, nøye sammensatt. 

- Det er to blåfarger som illustrerer nettopp dette med hygiene og renhet. De to grønnfargene illustrerer fred og harmoni, samt det friske oransje og røde illustrerer lek og moro. Ønsker man et mer nøytralt miljø, kan man velge hvitt og grått.

Litt av tanken er at barn lærer gjennom lek, og at de skal lære håndhygiene ved å ha et vaskeområde som er utformet på barnas premisser. Da er det naturlig å inkludere en rutsjebane mellom de ulike bassengene i miljøet, som gjør at man kan leke samtidig som man vasker seg. 

- Dette er produkter som gir mye oppmerksomhet og som begeistrer og fenger, sier hun. 

Anne Ersnes, produktsjef synlige produkter hos Geberit Norge.
Anne Ersnes, produktsjef synlige produkter hos Geberit Norge.

Komposittmateriale

Som en ekstra sikkerhet, er toaletter og servanter lagd av komposittmateriale, som gjør dem litt mykere og varmere på overflaten enn porselen. Her er det heller ingen spisse kanter som barna kan skade seg på.

- Dette er i sum et prosjektprodukt som vi kan leveres komplett utfra hvilke farger og mønstre og antall vaskeplasser man ønsker. Vi er alene på markedet med et slikt konsept, og flere aktører har tatt kontakt og fortalt at de ville vente med prosjekter til vi hadde fått montert dette opp i showrommet, så de kunne ta det i nærmere øyensyn. I tiden framover vil vi jobbe tett på grossister, arkitekter og entreprenører for å gjøre konseptet enda mer kjent.