Alexandré  Pedersen er 30 år og har studert Business and Finance på Norges Handelshøyskole BI.

Alex startet sin karriere hos ProffPartner A/S, en B2B- bedrift i byggebransjen. Han tilbrakte 6 år hos ProffPartner, hvor han i hans fartsfylte karriere gikk gradene fra selger til Key Account Manager for så til å bli salgssjef. I løpet av sin tid hos ProffPartner opparbeidet han seg et solid omdømme både internt og eksternt ved å levere høy kvalitet og solide resultater, skriver Grohe i en pressemelding.

Senere ble han ansatt hos Flügger A/S, en ledende nordisk malingsprodusent, som salgssjef på det norske markedet med fokus på B2B og franchise i nesten 3 år. Han ledet et salgsteam på 11 personer og én Key Account Manager. Gjennom sin tid hos Flügger var han også medvirkende i prosjekter vedrørende CRM og strategisk arbeid for selskapet, skriver armaturprodusenten videre.

- Alexandré kommer til GROHE med mye energi og lidenskap for å lykkes.Han har bred erfaring med implementering av planer til konkrete og synlige resultater, og han foretrekker å jobbe tett på organisasjonen for på best mulig måte å både utvikle og utfordre menneskene i den, uttaler Jonas Brennwald, Regional Vice President Northern Western Europe i Grohe til slutt i pressemeldingen.