Det kan være en komplisert oppgave å renovere eller bytte ut en ventil i et eksisterende bygg.  Men med TA-Ctrl-X, som kontinuerlig måler vannmengde og temperatur i sanntid, er det enkelt å etterjustere ventilene selv om det ikke finnes noen dokumentasjon. 

Reguleringsventilen har i tillegg til kontinuerlig måling også logging av vannmengde og temperatur. TA-Ctrl-X kommuniserer trådløst via Bluetooth for enkel igangkjøring og diagnostikk. Alt du behøver er å laste ned appen Hy-Tune for å kunne kommunisere med TA-Ctrl-X via Bluetooth.

- TA-Ctrl-X kan enten styres med 0-10V signal, Modbus eller av/på. Ventil, aktuator og kommunikasjonsboksen kommer ferdig sammensatt klar til innmontering i anlegget.  I tillegg er TA-Ctrl-X svært prisgunstig. «Du får mye for pengene» sier Michael Jacobsen, produktsjef Balancing & Control i IMI Hydronic Engineering AS.

Saken fortsetter under bildet:

Jacobsen forteller at den nye reguleringsventilen egner seg like godt til leilighets-, kontor- og lagerbygg. 
- Unik mengdemåling sikrer nøyaktig trykkuavhengig regulering. Kontinuerlig måling av sirkulerende mengde og systemtemperatur, også med mulighet for tilbakemelding til SD via Modbus-kommunikasjon, eller trådløst til mobil/nettbrett med historiske data for diagnostikk er tilgjengelig. Dette bidrar til at eventuelle mangler kan rettes opp før de fører til klager fra leietakere og dermed kostbare serviceaksjoner, understreker Jacobsen. 

Et annet voksende marked er bygging av lager- og logistikksentere. Her er det utfordrende å utøve service og fysisk jobb uten å bruke stillaser og lift. Dette er også noe man slipper med TA-Ctrl-X da all kommunikasjon skjer trådløst opplyser produsenten i pressemeldingen.