Inger Lien Halvorsen jobber som avdelingsleder i Sig. Halvorsen AS og ble valgt inn i RørNorges styre på Generalforsamlingen i 2023, som representant for Rogaland-distriktet. Da tok hun over for sin far, Dag Halvorsen, som hadde vært styremedlem i årevis og er æresmedlem i RørNorge.  

Halvorsen tar nå over etter Knut Jensen fra Eriksen & Jensen, som har vært nestleder i ett år. Jensen går ut av styret, etter fire år som representant for Distrikt 8 I: Oslo og kommunene Asker, Bærum, Nesodden og Oppegård.

Det er Mari-Ann Amundsen fra Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS, som tar over som representant for Distrikt 8 I. Hun har vært varamedlem siden 2020.  

De som ble gjenvalgt i styret var Trond Hagen, representant for Distrikt 5: Agder, Nina Reiersrud, representant for Distrikt 6: Telemark, Vestfold og Buskerud, og Åke Scherffenberg, representant for Distrikt 9: Akershus og Østfold (med unntak av kommunene Asker, Bærum, Nesodden og Oppegård).  

I tillegg ble det valgt ny valgkomité for perioden 2024-2025. Valgkomitéen består av leder og to medlemmer, som alle velges for én periode av Generalforsamlingen etter forslag fra RørNorges styre. De nye representantene til Valgkomitéen er Knut Jensen, Eriksen & Jensen AS, Oslo (leder), Tore Bakke, Bravida (medlem), og Mike Kristiansen, Unik VVS, Bergen (medlem). 

Saken fortsetter under bildet:
imagezy2nn.png

Bildet: Stig Fylling gikk av som leder av Valgkomitéen. Her fikk han takk for den gode innsatsen. Foto. RørNorge

Ny nestleder

Inger Lien Halvorsen har 15 års jobberfaring fra bransjen, og er nå klar for oppgaven som nestleder i styret. Da hun ble valgt inn i styret under Generalforsamlingen i 2023, så hun dette:

– Jeg gleder meg til å ta fatt på styrearbeidet i Rørentreprenørene Norge. Til daglig jobber jeg med prosjekteringsarbeid i prosjektmarkedet, så det er veldig lærerikt og inspirerende å få vite mer om hvordan RørNorge jobber med rammebetingelsene for rørbransjen. Jeg tror det er mange i bransjen som ikke er klar over hvor mye arbeid som blir lagt ned i dette.

– Jeg kan bidra med innspill sentralt på hva som opptar bransjen i vår region, samt innspill på faglige utfordringer vår bransje står overfor. Jeg synes det er viktig at styret fortsetter å fokusere på rammebetingelser som angår opplæringslov, innleieforbud, lovregulering av yrket mm., sier hun og legger til:

– Det har også blitt gjort veldig mye bra arbeid innenfor rekruttering som må fortsettes med. I tillegg bør vi jobbe med å påvirke teknisk forskrift når det gjelder vårt fag, slik at vi i enda større grad får bærekraftige bygg for fremtiden.

Dette er det nye styre i RørNorge: 
G/N = gjenvalg eller ny. Uten bokstav = ikke på gjenvalg.

Styreleder: Torkild Korsnes 
K. Lund AS

Nestleder: Inger Lien Halvorsen (N) 
Distrikt 4: Rogaland - Sig. Halvorsen AS

Per Harald Olsen 
Distrikt 1: Finnmark, Troms og Nordland - Høytrykksvakta AS

Andreas Hellem 
Distrikt 2: Trondheim - Bravida

Mike Kristiansen 
Distrikt 3: Vestland - Unik VVS AS

Inger Lien Halvorsen, nestleder  
Distrikt 4: Rogaland - Sig. Halvorsen AS

Trond Hagen (G) 
Distrikt 5: Agder - Finn og Albert Egeland AS

Nina Reiersrud (G) 
Distrikt 6: Telemark, Vestfold og Buskerud, Bravida

Eirik Auale 
Distrikt 7: Innlandet - GK Rør AS

Mari-Ann Amundsen (N) 
Distrikt 8 I: Oslo og kommunene Asker, Bærum, Nesodden og Oppegård - Søstrene Amundsen Rørleggerbedrift AS

Helge Ranheim 
Distrikt 8 II: Oslo - Østlandske VVS AS

Åke Scherffenberg (G) 
Distrikt 9: Akershus og Østfold med unntak av kommunene Asker, Bærum, Nesodden og Oppegård - NRA Øst AS

Andreas Knutsen 
Distrikt 10: Møre og Romsdal - Nordvest Miljø AS 

Kilde: Rørentreprenørene Norge