Lars Navelsaker har arbeidet som salgsingeniør ved bedriften siden 2005. Han har studert materialteknikk ved Ingeniørhøgskolen i Trondheim, og har i tillegg til jobben som salgsingeniør ved Interfil blant annet arbeidet som salgsleder ved Hamstad AS.

Tormod Sperstad har snart 12 års erfaring fra Interfil, både fra produksjonsavdelingen og ulike stillinger ved kundesenteret. Sperstad er opprinnelig journalist, og har bred erfaring fra dagspressen.

Begge to ser nå fram til å bidra enda mer for å sikre at lufta vi puster inn hver dag er reinest mulig.
- Interfil har hovedkontor og produksjonsavdeling i fjellbygda Skjåk. Vi er så heldige at vi hver dag kan puste inn rein og klar luft, men dette er langt fra situasjonen for de fleste. Interfil har ca 60 engasjerte medarbeidere som virkelig KAN rein luft, og vi ønsker alle å gjøre vårt til at mennesker i skoler, hjem og på arbeidsplasser kan puste inn like rein luft som det vi gjør hver dag, sier Sperstad og Navelsaker.

Interfil bidrar til å gjøre inneklimaet bedre, samtidig som også miljøet skal bevares på en best mulig måte.

- Vi satser bevisst på utvikling av miljøriktige og energieffektive filtre, og tenker bærekraftig utvikling hele veien i dette arbeidet. Filtrene skal være mest mulig energieffektive, samtidig som vi skal ta best mulig vare på miljøet hele veien fra vi har den første salgskontakten, via valg av råvarer, produksjon og ferdig produkt, helt fram til avfallshåndteringen av brukte filtre.

Interfil ble etablert i 1989, og er i dag Norges ledende produsent av ventilasjonsfilter. Bedriften har nesten 20 000 ulike typer ventilasjonsfilter i sitt sortiment, og har en omsetning på ca 80 millioner kroner.