Monica har over 20 års erfaring fra databransjen og har de siste 9 årene vært administrerende direktør for ALSO AS – et selskap hun operasjonelt og strategisk har utviklet svært godt. ALSO AS er Norges største IT-distributør med ca. 70 ansatte og en omsetning på NOK 2,3 MRD. I dette selskapet har Monica hatt flere roller, blant annet som produkt- og markedsdirektør og forretningsansvarlig produktavdeling.


Kan vise til resultater

Monica har høyt fokus på resultatoppnåelse, og kan vise til å ha snudd selskapet hun sist jobbet i fra en årrekke med underskudd til solid lønnsom vekst de siste 3 år. Hun er en positiv, ambisiøs og løsningsorientert person med et sterkt nettverk. Monica er 48 år, gift, har to barn og kommer fra Nøtterøy.

Ahlsell har markedets bredeste lagerførte sortiment med 50.000 artikler som sikrer våre kunder komplett levering dagen etter bestilling. Med butikker og salgskontor på over 55 steder i landet – fra Alta i nord til Lyngdal i sør - gjør vi hverdagen enklere for den den profesjonelle fagmannen. Vi er 1.000 ansatte i Norge og omsetter for rundt 4,6 milliarder kroner årlig. Ahlsell Norge er del av et internasjonalt konsern som omsetter for 22 milliarder SEK og har totalt 4800 ansatte.