Nettverket Grønn Byggallianse er et miljønettverk bestående av 45 av de største utbyggerne og forvalterne i Norge som ønsker å være i front på miljøområdet. Grønn Byggallianse er en arena for kompetanse- og inspirasjon. Grønn Byggallianse har også et nært samarbeid med myndighetene om rammebetingelser på miljø. Medlemmene forvalter en bygningsmasse på over 35 millioner kvadratmeter

Siv.ing. Katharina Bramslev (47) var sammen med siv.ing. Erik A. Hammer, med på å etablere nettverket for 10 år siden. Hun har inntil nå delt sin tid mellom Grønn Byggallianse, Norwegian Green Building Council og konsulentselskapet hambra, men vil nå gå inn på fulltid i stillingen som daglig leder i nettverket etter Hammer. Bramslev har også flere styreverv, blant annet i Enova.

- Våre medlemmer spiller en viktig rolle for å utløse det store energi- og miljøpotensialet i næringen og ligger allerede i front her. I nettverket deler de erfaringer og løsninger. Jeg ser frem til å engasjere meg på fulltid for disse inspirerende og dyktige selskapene, sier Bramslev. Hammer vil fortsette i organisasjon med spesielt ansvar for drift av bygninger.