Oras berøringsfrie kraner er den primære løsningen for krevende helse- og omsorgsmiljøer. Det har vært vitenskapelig bevist at berøringsfrie kraner vesentlig bedrer håndhygienen. Brukervennlighet, sikkerhet, og enkel rengjøring tilfører verdi til disse produktene, skriver Oras Group i en pressemelding.

I tillegg til det store utvalget av berøringsfrie kraner, presenterer Oras nå en helt ny komplett produktfamilie, Oras Medipro, som er spesielt utviklet for profesjonelle behov i helse og omsorgssektoren. 

- Med de høyeste krav til brukeren i tankene, ble Oras Medipro produktserie utviklet i samarbeid med GGT (Tysk. Deutsche Gesellschaft für Gerontotechnik, No. Tyske foreningen for Geronteknikk).

- Oras Medipro utfyller Oras berøringsfrie produktportefølje med ettgreps servant kraner med lang - eller sløyfe hendel. Vegg monterte servantkraner kan leveres med to ulike tut lengder og med to hendel varianter. I tillegg inkluderer Oras Medipro dusjutstyr. Senere i år vil også produktfamilien kompletteres med servantkraner med desinfiserbar Bidetta hånddusj. Produktfamilien vil også utvides med termostat dusj – og badekarkran, berøringsfrie kraner og dusjtilbehør, uttaler Oras Group videre i meldingen. 

Oras Medipro produktene er langvarige og de følger strenge retningslinjer for hygiene. Den laminære strømning reduserer spredning av mikrober.

Oras Medipro produkter er også enkelt å bruke og å holde rent.