Svein Tore Dahl
Svein Tore Dahl er ansatt som Key Account Manager Service/rehabilitering i GK Inneklima AS, Stavanger.

1. februar 2016 tiltrådte Svein Tore Dahl stillingen som Key Account Manager - avdeling Service/rehabilitering i GK Inneklima i Stavanger.

Svein Tore er 47 år og kommer sist fra stillingen som prosjektleder i EnerMech Norge AS. Her hadde han totalansvar for egne prosjekter, hvor et av de siste prosjektene var klassifisering av kran- og løfteutstyr, samt ankerhåndteringsutstyr om bord på Byford Dolphin i UK, Belfast. Han har 20 års erfaring som innkjøper og prosjektleder i oljerelatert virksomhet, i tillegg til ca. 10 år innen salg og markedsføring.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som KAM for Service/rehabilitering med ansvar for egne tildelte kunder og prosjekter. Herunder finne gode, energibesparende løsninger for GKs kunder, sørge for god kunderelasjon, sikre GKs leveranser i fht avtalt pris og leveransetid, jobbe med mersalg, og aktivt salgsarbeid mot nye kunder i hht salgsplan og GKs strategi.

GK ønsker Svein Tore velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Magne Emil Hove
Magne Emil Hove er ansatt som Avdelingsleder Service/rehabilitering i GK Inneklima AS, Ålesund.

29. februar 2016 tiltrådte Magne Emil Hove stillingen som Avdelingsleder – i Service/rehabilitering- og Byggutomasjon avdelingen til GK Inneklima i Ålesund.

Magne Emil er 41 år og kommer sist fra stillingen som prosjektleder i ABB Marine. Her jobbet han med leveranseprosjekter i inn- og utland, og med fremdriftssystem til oljerelaterte skip. Han var også med å utvikle Onboard DC Grid, ny «grønn» teknologi for skip.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Avdelingsleder for Service/rehabilitering og Byggautomasjon. Her skal han være med å utvikle avdelingen i hht GKs mål og visjon. Han vil også utvikle automasjonsgruppen til en egen avdeling, samt jobbe for visjonen om å bli en ledende aktør innen Byggautomasjon i regionen.

GK ønsker Magne Emil velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!