Steffen Stuhaug
Steffen Stuhaug er ansatt som Prosjektingeniør Byggautomasjon i GK Norge AS, Førde.

17. august 2015 tiltrådte Steffen Stuhaug stillingen som Prosjektingeniør i GK Norge AS, avdeling Byggautomasjon i Førde.

Steffen er 25 år og kommer sist fra Hellenes AS, en mellomstor industribedrift. Her jobbet han som tekniker i elektroavdelingen. Han hadde her oppgaver som; montasje og igangsetting av renseanlegg for oljeforurenset boreavfall, samt en del administrative oppgaver i samme avdeling.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Prosjektingeniør med tilhørende oppgaver. Han vil jobbe planlegging, skjemategninger for styreskap, programmere og utvikle SD-anlegg for bl. annet varme og ventilasjonsanlegg. Han vil også bistå med support for andre GK kolelgaer i GKs tegneverktøy.

GK ønsker Steffen velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!





Per Følstad


Per Følstad er ansatt som Kundeansvarlig Service i GK Norge AS, Trondheim.

3. august 2015 tiltrådte Per Følstad stillingen som Kundeansvarlig i GK Norge AS, avdeling Service i Trondheim. 

Per er 53 år og kommer sist fra Reinertsen hvor han jobbet innen HVAC i Olje/Gass-avdelingen. Han har 25 års erfaring i bransjen innen salg, markedsføring og ledelse i bl. annet ABB Klimaprodukter, Auranor og Ventistål.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Kundeansvarlig med tilhørende oppgaver. Han vil jobbe mot GKs servicekunder i Midt-Norge og ha ansvar for avtaler, kundekontakt og sikre gode leveranser fra GK.

GK ønsker Per velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!







Tracy Conway
Tracy Conway er ansatt som Systemingeniør Coor i GK Norge AS, Bergen.

1. august 2015 tiltrådte Tracy Conway stillingen som Systemingeniør i GK Norge AS, avdeling Coor i Bergen. 

Tracy er 52 år og kommer sist fra stillingen som Serviceingeniør hos Siemens Building Technologies, hvor han jobbet i 6 år. Han har tidligere også jobbet i GK, fra 2002 – 2009, som Serviceingeniør i avdeling Byggautomasjon.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Serviceingeniør med tilhørende oppgaver. Han vil samarbeide med Coor VVS drift på Statoil Sandsli og Statoil Kollsnes, og jobbe innenfor service og oppgradering av byggautomasjonssystemer og SD-anlegg.

GK ønsker Tracy velkommen tilbake til GK og lykke til med nye utfordringer!