Jan Marvin Næss
Jan Marvin Næss er ansatt som Salgssjef i GK Inneklima AS, Sortland.

18. januar 2016 tiltrådte Jan Marvin Næss stillingen som Salgssjef i GK Inneklima AS, på Sortland.

Jan Marvin er 55 år og har tidligere arbeidet i GK, som avdelingsleder for GK Sortland Service, her var han fra 2011-2015. Før dette har han jobbet som daglig leder ved VNP AS, på Sortland i 3 år. Han har også 14 års erfaring som Salgs- og markedsdirektør for Etac AS, Moss. I Tracon AS, Bergen jobbet han i 3 år som slags/prosjektingeniør.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Salgssjef i GK Inneklima med å fremme salget i distriktet, delta på ulike kundemøter, samt generelt være en støtte for avdelingen i distriktet. Han vil sørge for at GK tar godt vare på nye- og eksisterende kunder, at GK leverer gode energibesparende løsninger til avtalt tid, kvalitet og pris.

GK ønsker Jan-Marvin velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!




Gert Nielsen
Gert Nielsen er ansatt som Fagansvarlig Kulde i GK Inneklima AS, Oslo.

1. januar 2016 tiltrådte Gert Nielsen stillingen som Fagansvarlig GK Kulde i GK Inneklima AS, i Oslo.

Gert er 51 år og kommer sist Multiconsult hvor han i 16 år jobbet som rådgiver innen termisk systemanalyse og kuldeteknikk.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Seniornerd med kuldeteknikk og Termisk systemanalyse, som Fagansvarlig Kulde og ikke minst med satsningen mot naturlige kuldemedier.

GK ønsker Gert velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!





Marius Aalborg
Marius Aalborg er ansatt som Salgssjef i GK Inneklima AS, Romerike.

15. februar 2016 tiltrådte Marius Aalborg stillingen som Salgssjef i GK Inneklima AS, på Kjeller.

Marius er 38 år og kommer sist fra TTC-Norge. Her arbeidet han som Salgsingeniør. Før dette jobbet han med salg/service hos Flexit og Spirax Sarco. Han har også erfaring som maskinoffiser om bord på en av Marinens fregatter.

I GK vil han i all hovedsak jobbe som Salgssjef og vil ha ansvar for salg av Servicekontrakter og avtaler, hos nye- og eksisterende kunder. Han vi ha økt fokus på `etter` markedet samt generelt å yte bedre service ovenfor GKs kunder. Han vil være mye ute på besøk hos kundene, sikre GKs leveranser og fornøyde kunder etc.

GK ønsker Marius velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!