Siri Kristine Teigenes er ansatt som Kundeansvarlig avd. Kulde i GK Norge, Bergen.

1. desember 2014 tiltrådte Siri Kristine Teigenes stillingen som Kundeansvarlig i Kulde avdelingen i GK Norge, i Bergen. 

Siri Kristine er 33 år og har studert Energiteknologi ved Høgskolen i Bergen, der hun tok en Bachelor innen dette området. Etter dette jobbet hun et år som HVAC ingeniør hos AF Offshore Mollier i Bergen.
I GK vil hun i all hovedsak jobbe som kundeansvarlig med tilhørende oppgaver som: Kundeoppfølging av eksisterende kunder, salg og videreutvikling av serviceavtaler, foreslå forbedringstiltak som vil være med å skape verdi for kunden, samt være kontaktperson for GKs kunder.

GK ønsker Siri Kristine velkommen til GK og lykke til med nye utfordringer!

Stein Arild Brenne er ansatt som Prosjektleder Service/Rehabilitering i GK Norge, Harstad.

1. desember 2014 tiltrådte Stein Arild Brenne stillingen som Prosjektleder i Service/Rehabiliterings avdelingen i GK Norge, i Harstad. 

Stein Arild er 42 år og har tidligere jobbet noen mnd som Service tekniker i GK, i 2013. Han takket deretter ja til et tilbud om jobb som Teknisk sjef på Rica Ishavshotell i Tromsø, og jobbet der frem til han igjen startet i GK i desember 2014. Han har tidligere jobbet i Statsbygg Midt-Norge, Siemens FM på Verdal, Norske Skogsindustrier på Skogn og Falstadsenteret på Ekne i Levanger Kommune. Han er utdannet ved Teknisk fagskole som automasjonstekniker.
I GK vil han i all hovedsak jobbe som prosjektleder innen service og rehabilitering, med fokus på områdene Svalbard, hotellene i Tromsø og Troms Fylkeskommune.
GK ønsker Stein Arild velkommen tilbake til GK og lykke til med nye utfordringer!