Nå oppfordrer buildingSMART også andre utdanningssteder og kurstilbydere til å gjøre det samme. buildingSMART har kontakter med en rekke fagpersoner som kan stille opp med forelesninger basert på egne erfaringer.

Senter for eiendomsfag er et rendyrket undervisningsselskap, med kompetansegivende etter- og videreutdanning innen eiendomsfagene som forretningsområde. Sentret samarbeider med akademiske institusjoner, anerkjente fagmiljøer og toneangivende bransjeforeninger om å tilby de beste eiendomsrelaterte etterutdanningstilbudene i markedet.

Det ene studiet som nå tilbys er Byggherrestudiet. Her samarbeider Senter for eiendomsfag med Universitetet i Agder og det nye kompetansegivende videreutdanningstilbudet starter 19.-20. mai i år.

Studiet gir 30 studiepoeng fordelt på fire undervisningsmoduler samt en avsluttende prosjektoppgave.

Med lanseringen av det nye Byggherrestudiet får undervisningsmiljøet i Senter for eiendomsfag et ettertraktet supplement til de allerede eksisterende studiene Eiendomsutviklerstudiet og Eiendomsforvalterstudiet, i den forstand at disse tre etterutdanningsretningene til sammen dekker store deler av verdikjeden for aktørene i bransjen – fra prosjektoppstart og eiendomsutvikling i tidlig fase, til praktisk prosjekt-, prosjekterings- og byggeledelse, og til sist forvaltning, drift og vedlikehold.

Det andre studiet er Miljøkartlegging av bygninger. Her samarbeider Senter for eiendomsfag med Høgskolen i Østfold om det nye kompetansegivende videreutdanningstilbudet som starter til høsten. Lærekreftene kommer fra Hjellnes Consult. Studiet gir 10 studiepoeng.

Les mer hos Senter for eiendomsfag