Oras har utviklet et nytt digitalt verktøy for å generere dokumenter og effektivisere opprettelsen av omfattende dokumenter. Dette verktøyet gjør det enkelt å generere all nødvendig dokumentasjon når det passer deg, og du sparer tid og krefter.

 

Verktøyet er utformet for automatisk sammenstilling av all nødvendig produktinformasjon i ett enkelt, organisert PDF-dokument, inkludert datablad, erklæringer, sertifikater og godkjenninger. Verktøyet håndterer individuelle produktdetaljer og samlet produktutvalg, og er spesielt nyttig når det gjelder prosjektbaserte jobbkrav.

Tilpasningsevne: Verktøyet håndterer både spesifikasjoner for enkeltprodukter og produktserier og gjør det enklere å gi omfattende prosjektanbud.
Automatisert effektivitet: Det slår sammen alle nødvendige dokumenter på en smidig måte og fjerner behovet for manuelt søk, nedlasting og innsamling. 
Fullstendig dokumentasjon:  Alle viktige deler av dokumentasjonen blir inkludert automatisk, noe som sikrer nøyaktighet i hvert tilfelle og forbedrer datakvalitet og samsvar.
Miljøvennlighet: I tråd med Oras' bærekraftengasjement, reduserer denne digitale løsningen papirbruken betraktelig og utgjør et miljøvennlig alternativ til tradisjonelle dokumenthåndteringsmetoder.