Per Frydenberg, Nordic Area Manager med ansvar for Finland, Sverige og Norge har besluttet å gi seg som leder i selskapet. Etter 15 år med vekst og utvikling av Grundfos skal nye krefter få slippe til. Nå er Grundfos Norge, Sverige, Finland og Danmark samlet under samme paraply, og vil bli ledet av Claus Witt.

- Frydenberg etterlater seg en organisasjon godt rustet til å ta fatt veien fremover. Med energieffektive pumper, doseringssystemer for bekjempelse av legionella infeksjoner og systemer til brannbekjempelse, vil 2014 med sikkerhet medføre nok et spennende år for Grundfos, sier markedssjef i Grundfos, Trine Helbostad.

Flere av selskapets ansatte har vært med i 15 år og mer, og enda flere pumpeeksperter har kontinuerlig kommet til.

Satser videre
VA er et område hvor Grundfos har satset sterkt og oppnådd vekst og utvikling de siste årene, og dette vil fortsette med uformisnket styrke. På hyttepumpemarkedet vil det også skje mye i året som kommer melder selskapet.

- Service segmentet har hatt en formidabel utvikling og utgjør i dag en organisasjon med landsdekkende nettverk. Hovedkontor i Oslo og 8 regionskontorer sikrer nærhet til kunden. Dette har vært og vil fortsatt være noe av fundamentet i Grundfos, påpeker Helbostad.
- Grundfos har i løpet av den perioden Frydenberg har ledet selskapet i Norge hatt en omsetningsøkning fra 60 mill. til 300 mill, og antall ansatte har økt fra rundt 30 til ca. 80 ansatte.

Per Frydenberg har jobbet 15 år i Grundfos som administrerende direktør for Grundfos Norge. I tilegg har han vært styreformann i Grundfos Sverige og Grundfos Finland. Nordic Area Manager, Norge, Sverige og Finland. 3,5 år som adm. dir. for Grundfos Sverige