Gjennom denne avtalen vil Rørlegger Sentralen AS stille sin kompetanse og sine ressurser til rådighet, for å sikre og bidra til at Bravidas kunder opplever en sømløs og effektiv service. Ved å kombinere de to bedriftenes ekspertise, kan de tilby kundene raskere responstid, økt tilgjengelighet og en høyere grad av fleksibilitet, skriver Rørlegger Sentralen i en pressemelding.

– Vi er svært stolte over å kunne samarbeide med en så anerkjent aktør som Bravida. Dette samarbeidet er et bevis på vår sterke posisjon i markedet, og vår evne til å levere høykvalitetstjenester, sier Adrian Bach, salgsleder i Rørlegger Sentralen AS i meldingen.

Samarbeid på tvers av bedrifter innen VVS-bransjen, er en viktig faktor for å sikre en bærekraftig og innovativ utvikling. Ved å dele kunnskap og ressurser, kan bedriftene styrke sin konkurransekraft og bedre møte kundenes behov.

– Samarbeidet med Rørlegger Sentralen AS er et godt eksempel på hvordan vi kan styrke vår posisjon i markedet, gjennom samarbeid med andre dyktige aktører. Ved å utvide vårt nettverk, kan vi tilby kundene våre enda mer komplette og skreddersydde løsninger, sier Jan Erik Herregarden, Avdelingssjef i Bravida.