Ny VVS Tekniker på hovedkontoret
Roth Nordic har ansatt Robert Handeland som VVS Tekniker.
Robert er utdannet rørlegger med flere års erfaring, og går nå Teknisk Fagskole v/KEM-linja i helger og på kveldstid ved siden av full jobb. Med sin bakgrunn som rørlegger så kjenner Robert veldig godt til produktene våre, og blir dermed en kjærkommen ressurs til vår supportavdeling.


Robert startet 1. februar 2011.

Ny Distriktsansvarlig i Nord Norge
Roth Nordic har ansatt Jim Arne Løkås som Distriktsansvarlig.
Jim kommer fra sin stilling som Salgsansvarlig i Ahlsell hvor han har vært de siste 25 årene. Jim vil få ansvaret for Nord Norge som omfatter Nordland, Troms og Finmark. Med sin brede erfaring og gode kontakter med kundene blir Jim en verdifull ressurs både for oss og våre kunder, og vil sammen med NOR VVS og Arne Abrahamsen både styrke og videreutvikle vår posisjon i Nord Norge.


Jim starter 1. mars 2011.

Ny Distriktsansvarlig i Rogaland
Roth Nordic har ansatt Eirik Nesheim som Distriktsansvarlig.
Eirik kommer fra sin stilling som Distriktsansvarlig Rogaland i Probata. Eirik vil få ansvaret for Rogaland & Vest Agder. Med sin brede erfaring og gode kontakter med kundene blir Eirik en verdifull ressurs både for oss og våre kunder, og vil sammen med Frode Mikkelsen både styrke og videreutvikle vår posisjon på Vestlandet.


Eirik starter 1. mars 2011.

Ny Salgssekretær på hovedkontoret
Roth Nordic har ansatt Vibeke Thoen Bodahl som Salgssekretær.
Vibeke har tidligere jobbet i Ahlsell, og kommer nå fra stillingen som Regionsansvarlig i Hansgrohe. Med sin lange erfaring fra salgsarbeid, kundeservice, ordrebehandling og support, blir Vibeke en kjærkommen ressurs til vår supportavdeling.


Vibeke starter 1. mars 2011.