Aamodt holdt et inspirasjons- og motivasjonsforedrag.

- Vi har kun fått positive tilbakemeldinger, så vi er fornøyd med opplegget, kommenterer markedssjef i Comfort, Kari Øgle Kjensberg.
Det var knyttet stor spenning til hvem som skulle stikke av med de forskjellige prisene i år. Det viste seg at Årets Comfort-butikk 2012 ble Comfort Fiskarstrand, Rørleggersentralen AS. Årets grossistleverandør 2012 ble Porsgrund Bad, mens Linn Bad stakk av med prisen Årets direkteleverandør 2012. Glava ble utpekt som årets messestand.

Saken fortsetter under bildet:

Comfort Fiskarstrand, Rørleggersentralen AS ble Årets Comfort-butikk 2012.

Dyktige prisvinnere
- Fortjente prisvinnere og det var vanskelig å finne den rette vinner. Det var mange gode å velge i mellom, påpeker Øgle Kjensberg.

Comfort har 90 medlemmer i kjeden og hele 75 av disse var representert under årets Kick Off. Til sammen var det over 400 deltakere når vi tar med alle leverandørene, som var med på messen.

- Slike samlinger er nyttig. Man får faglig påfyll og det skapes relasjoner som er viktige i hverdagen. Tiden blir også benyttet til kompetanseoverføring, så vi er godt fornøyd, sier administrerende direktør, Inger Nerdrum til www.vvsforum.no.

Motivert i jobben
- Er 90 medlemsbedrifter et passe antall eller vil dere aktivt jobbe med å rekruttere flere inn i kjeden?

- Medlemsantallet er stabilt og vi syns det ligger på et greit nivå. Vi er nok mer opptatt av å finne de riktige bedriftene, som passer inn i kjedens profil, og så må vi tenke geografi. Vi vurderer dette nøye hele tiden uten å sette inn noen ekstra tiltak.

Under cowboyfesten dukket det ikke opp noen kjendiser i år, men til gjengjeld var Kjetil Andre Aamodt hyret inn som foreleser tidligere på dagen. Aamodt snakket om viktigheten av å være motivert og sette seg mål.

- Vi i næringslivet kan lære mye av toppidrettsutøverne våre, mener Inger Nerdrum.


Glade Comfortører besøker messen under Comforts Kick Off på Gardermoen: Per Oskar Langsholdt (t.v.) og Kjetil Karsløen. Begge fra Ingard Langsholdt AS i Sarpsborg.


Linn Bad ble kåret til Årets direkteleverandør i 2012