Vi søker deg som drives av å skape resultater. Hovedoppgaven er å øke salget og lønnsomheten av TECEs  produkter i sine respektive distrikt/markedsområder, hhv. Oslo og Agder. Du vil arbeide tett sammen med selskapets øvrige ressurser og rapporterer til salgsdirektør.

Din nye rolle
Av oppgaver i denne selvstendige og ansvarsfulle stillingen kan nevnes:
• Jevn og systematisk bearbeiding og innsalg mot nye potensielle kunder samt eksisterende kunder
• Støtte, service og relasjonsbygging ovenfor våre eksisterende kunder og partnere
• Behandle anbuds- eller tilbudsforespørsler, gi tilbud og følge opp disse på en selgende måte, gjerne i samarbeid med teknisk avdeling – Close deals
• Salgsstøtte for spesialbestillinger, kundeservice-problemer, etc.
• Delta messer/utstillinger og kundemøter, herunder forhandlinger
• Oppfølging av leveranser og markedsovervåking, herunder trender, konkurrenter og tekniske krav
• Gjennomføring av alle administrative oppgaver/rapporter (CRM)
• Andre arbeidsoppgaver ved behov, eks. vis i internasjonale prosjekter/arbeidsgrupper.

Høres dette spennende ut?
Vi ser konkret etter deg som har dokumentert sterk salgserfaring, gjerne fra VVS eller BA-bransjen generelt. Det er positivt om du har salgserfaring fra prosjektmarkedet, men intet krav.  Din utdanningsbakgrunn er ikke viktig, men du bør ha en viss teknisk kompetanse eller teknisk innsikt og interesse. Som person er du sosial og utadvendt, selvstendig og har talent for salg, markedsføring og kommunikasjon på tvers av bransjer, miljøer og nivåer. Du trives med høyt aktivitetsnivå og er god på å jobbe strukturert. Vi tror du bor i ett av de aktuelle markedsområdene og vil arbeide ut ifra ditt hjem. Personlige egenskaper vil bli tillagt stor vekt.

Vi kan tilby deg
En meget spennende og utviklende jobb i et selskap med ledende produkter hvor man får store muligheter til å påvirke selskapets videre utvikling. Vi har gode konkurransedyktige betingelser, et godt og uformelt arbeidsmiljø samt en trivelig kundemasse i en bransje i vekst og endring.  

For nærmere opplysninger om stillingene kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Rekruttering AS på tlf. 917 06 467 eller salgsdirektør Frode Øien, TECE Norge AS på tlf. 994 18 662. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi ser frem til å motta din CV innen 14.11.24. Begge kjønn oppfordres til å søke !

Søknadsfrist: 14.11.24

SØK HER

TECE er en global produsent av sanitærprodukter og -installasjonssystemer. Vi har operert som et uavhengig, familiedrevet konsern i nært samspill med folk og markeder i over 30 år. Konsernet ble etablert i 1987 og har hovedkontor i Emsdetten i Tyskland. Vi i TECE fokuserer på innovasjon, design og teknologidrevet effektivitet. Gjennom et nært forhold til og dialog med kundene har denne kulturen formet vår filosofi; - En kultur av nysgjerrighet. Vi er et sterkt team i TECE hvor alle lagdeler er avhengig av hverandre og har ca.1800 ansatte globalt. Konsernet har 5 fabrikker i Europa og Asia og i dag inngår 22 datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 38 land. De siste årene har konsernet vokst og omsatte i 2023 for 315 millioner euro. TECE Norge AS selger direkte til kunder utenom grossistleddet, har hovedkontor på Langhus utenfor Oslo, og har per i dag 4 avdelinger i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Vi er i dag 37 medarbeidere i Norge og omsatte for rundt 290MNOK i 2023. For mer informasjon om oss, se www.tece.com/no. Vi søker nå etter 2 sentrale roller som får salgs- og oppfølgingsansvaret i hvert sitt distrikt.

Nettside: www.tece.com/no