Vil du jobbe med de beste samarbeidspartnerne i VA og VVS bransjen?

Kjedehuset er en ledende aktør innen VA- og VVS bransjen, kjent for sitt omfattende nettverk og solide samarbeid med grossister og mer enn 140 leverandører. Med en årlig innkjøpsverdi på rundt 1,7 milliarder kroner, tilbyr vi konkurransedyktige betingelser og innovative løsninger til våre medlemsbedrifter. En av våre kollegaer har gått av med pensjon og vi søker derfor etter en ny Avtaleansvarlig.

Ansvarsområde:
Som avtaleansvarlig vil du sammen med øvrig avtaleansvarlige jobbe med alle våre konsepter.  Du vil få ansvar for et utvalg av våre eksisterende leverandører og samarbeidspartnere, samt at du vil følge bransjen og markedet tett for å se som vi skal vurdere å inngå nye avtaler. Du vil sikre implementering og oppfølging av kjedens mål og strategier, samt legge til rette for at avtaler og produktsortiment er det beste for våre medlemmer. I hverdagen skal du sikre at våre produkt- og prissystemer er oppdaterte, samt at vi er tett på grossister og leverandører.

Vi ønsker å være best og vil at du aktivt følger med på endringer som påvirker våre medlemmer, herunder nye lover og regler.  

Det forventes at du er en proaktiv bidragsyter for inngåelse og oppfølging av samarbeidsavtaler, implementering og utvikling av disse. Videre vil du analysere resultater, overvåke lønnsomhet samt kontinuerlig utvikle og forbedre våre medlemmers rammebetingelser.

Din erfaring:
For å lykkes i rollen, bør du ha erfaring med innkjøpsledelse og avtalehåndtering. Erfaring fra VA- og VVS bransjen er helt klart en fordel. Du må også ha gode ferdigheter i forhandling og relasjonsbygging, samt kompetanse med strategisk planlegging og gjennomføring.

Egenskaper vi ser etter:

  • Du er strukturert, har høy arbeidskapasitet, er analytisk og nøyaktig.
  • Du liker å jobbe selvstendig og i team, deler kunnskap og er ivrig etter å lære mer. 
  • Du er en god relasjonsbygger i kombinasjon med at du har kommersiell teft.
  • Du er proaktiv mot eksisterende og nye leverandører og har teknisk forståelse og stor interesse for bransjen.

Muligheter hos oss:
Dette er en unik mulighet til å arbeide med ledende aktører innen VA- og VVS bransjen og være en del av et sterkt og kompetent team. Bidra til å forme og utvikle fremtidens innkjøpsstrategier, avtaler og løsninger i samarbeid med gode leverandører og grossister. Du vil jobbe tett med resten av teamet på kjedekontoret. Vi tror på personlig utvikling og håper du ønsker å delta på kurs og annet for styrke din kompetanse. Konkurransedyktige betingelser, god pensjonsordning og helseforsikring.

GreatPeople bistår Kjedehuset i rekrutteringsprosessen - ved spørsmål, ta gjerne kontakt med; 
Managing Partner, Espen Steinsrud; es@greatpeople.no / +47 92415227 eller
Recruitment Manager, Christer Kihlman;  ck@greatpeople.no / +47 99240491 

Søknadsfrist: Snarest

Søk her

Informasjon om firma: 
Kjedehuset forvalter mange kjedekonsepter, blant annet VVS Eksperten som er en ledende rørleggerkjede med mer enn 480 rørleggerbedrifter og 25 års drift. Kjedehuset hjelper medlemmene av de ulike konseptene med felles markedsføring, herunder egne hjemmesider, intranett samt kjedeprofilering på både sosiale medier og gjennom sterke og svært synlige sponsoravtaler.  Sentralt er kjedekontorets rolle en felles innkjøpsavdeling hvor man på vegne av medlemmene forhandler og inngår innkjøp- og leverandøravtaler opp mot grossister og leverandører. Kjedehuset kan også vise til utvikling av nye konsepter som Rørlegger på Hjul, VA Eksperten og Anleggsgartner på hjul.