Ordene tilhører Ørjan Mjåtveit, daglig leder i Åsane Rørleggerservice. Bedriften har Mesterbrev og påtar seg det meste innen rørleggerfaget til private og bedrifter i Vestland – med spesialisering innen følgende rørleggertjenestene:

* Bygging og reparasjon av varmeanlegg i nybygg eller ved rehabilitering av eldre bygg.
* Nybygging og rehabilitering av sanitæranlegg.
* Rørleggertjenester i forbindelse med nybygg eller modernisering av hus, hytter, industribygg og andre næringsbygg.
* Montering og service på varmepumper.
 

Medlem siden etableringen

Åsane Rørleggerservice ble etablert av Mjåtveit i 2016, og har vært medlem av VVS Eksperten hele veien. 

- Jeg kjente flere i bransjen som var VVS Eksperter, som anbefalte kjeden på det varmeste. Selskapet hadde ikke mange dagene på baken innen det ble medlem, og jeg fikk raskt bekreftet at skrytet de ga var berettiget. 

Og så lenge man er fornøyd, er det ingen grunn til å se seg om etter noe annet, påpeker han. 

- Med tanke på at jeg driver alene og vil tilbringe flest mulig timer ute i felten, er jeg helt avhengig av å ha et godt støtteapparat i ryggen. Det har jeg definitivt med VVS Eksperten. Kjeden har vokst og utviklet seg vesentlig i de årene jeg har dreve. Og jo flere vi blir, desto bedre betingelser kan kjedekontoret forhandle seg fram til. I tillegg til et bredt produktspekter, har vi tilgang til advokatbistand og ferdigproduserte maler, regnskapsløsninger, bank og finans, kursing, god markedsføring osv. Listen er lang.

- Og er det noe vi lurer på eller har innspill om, er det bare å ta en telefon. 

Han trekker samtidig fram den store friheten medlemmene har. Her er de ikke forpliktet til noe som helst, som gir en stor frihet. Dermed kan hver enkelt medlemsbedrift benytte seg av akkurat de tjenestene den har behov for. 

- Jeg benytte meg av en stor del av  tjenestespekteret, men i det daglige er det naturlig nok i hovedsak de daglige varene hos grossist det handler om. Det er jo i vesentlig grad der den største økonomiske gevinsten i medlemskapet ligger gjennom gode priser. Hos grossisten treffer jeg også andre enkeltmannbedrifter som er medlemmer av VVS Eksperten, hvor vi diskuterer fag og pleier den sosiale biten over en kopp kaffe. Vi bistår også hverandre om noen trenger et par ekstra hender en dag eller to. At vi alle er medlemmer i den samme kjeden, binder oss enda tettere sammen.

Kompetanseuken er gull verdt

VVS Ekspertens kompetanseuke, er en svært populær og etterspurt samling. Et årlig høydepunkt, fastslår Mjåtveit.

- Ja, den blir bare bedre og bedre. Kjedekontoret lytter til hva medlemmene ønsker, og syr sammen et program ut fra det. På den måten blir det svært aktuelt og matnyttig for oss. Forrige tur hadde vi med blant annet David Zijdemans som foredragsholder, som virkelig var en innertier. Han er ekspert på varme- og kjøleanlegg, og det er nettopp den tekniske inputen jeg og mange med meg ønsker på slike samlinger. At han er en uavhengig aktør, gjør troverdigheten ekstra høy i forhold til om han hadde vært bundet opp mot spesielle leverandører. Jo, han vil jeg gjerne høre mer av.

- Men misforstå meg rett; det er selvsagt også interessant og viktig å høre om produktnyheter og tekniske løsninger fra leverandørene. Og på Kompetanseuken får vi begge deler!