– Vi er utrolig imponert over engasjementet på dagens kick-off! Studentene representerer fremtiden, og deres bidrag er avgjørende for å finne bærekraftige løsninger på tvers av bransjen, sier Kari Nicolaisen, HR-direktør i Multiconsult i en pressemelding.

Med over 60 studenter, fra fire utdanningsinstitusjoner, gikk startskuddet for Oslo Entreprenørskapsliga av skaftet mandag 16. september. Da fikk de tverrfaglige teamene en høyaktuell problemstilling direkte fra næringsklyngen i bygg, anlegg- og eiendomsbransjen Construction City Cluster (CCC), og befaring på Construction City bygget.

– Det er inspirerende å se studentene samarbeide på tvers av fagområder for å løse komplekse utfordringer. Dette er en fantastisk mulighet for å prøve seg på hvordan nyskaping i praksis," sier Lars Tronsmo, HR-direktør i Veidekke bygg.

I to uker skal studentene jobbe, før gruppene presenterer deres løsning for en gruppe fageksperter fra virksomheter i CCC. Det vil være en utmerkelse for beste presentasjon og beste prosess.

– For en inspirerende dag, og for et trøkk. Jeg gleder meg til presentasjonsdagen, og er overbevist om at studentene vil komme opp med innovative løsninger, sier prosjektleder for effektivisering Alessia Bellini, i Construction City Cluster.

Finalen med presentasjoner av studentenes løsninger avholdes fredag 27. september på Sentralen i Oslo, mellom klokken 11:30 – 15:00. 
Publikum og andre interesserte er velkommen