Mentorordningen til Rørkjøp har vist seg å være en verdifull ressurs for medlemsbedrifter som ønsker å forbedre drift og struktur. 

- Vi er veldig fornøyd med hvordan denne ordningen fungerer blant våre medlemsbedrifter, og da spesielt rørleggere som er ferske i bransjen med det å drive egen rørleggerbedrift. I vårt mentorprogram for de tilgang til ekstra ressurser, og slipper å stå fast og lure på hvem de skal spørre om hjelp til å løse ulike oppgaver. Da er det en dedikert person i kjeden vår de kan ringe uten å nøle, sier adm.direktør Frank Olsen i Rørkjøp. 

Veldig positivt
- Jeg har lært nyttige ting som faktisk fungerer i praksis. Det har vært enkelt å ringe min mentor Thomas når jeg har hatt spørsmål eller trengt råd.

Titlestad har fått tilgang til en erfaren rørleggermester, i mentor Thomas, som har vært en viktig støttespiller i hverdagen.

 - Det å ha en mentor som kan hjelpe til med driftsspørsmål sparer meg for mye tid. Min mentor har lang fartstid og erfaring, og forstår hva det jeg har behov for av råd og innspill, og ikke minst en jeg ikke er redd for å spørre. Det hender jo man føler at det spørsmålet er for dumt, og man kvier seg for å spørre, men når man har en person som du føler en trygghet hos, hjelper det veldig, forklarer han. 

Bedre struktur
Så langt har Daniel og Thomas hatt to møter og opprettholdt jevnlig kontakt over telefon. Denne kontinuerlige dialogen har ifølge Titlestad resultert i en merkbar forbedring i strukturen til firmaet hans. 

- Jeg opplever at firmaet har fått en bedre struktur enn tidligere, og det har vært en stor fordel for driften. Jeg kan så absolutt anbefale løsningen til andre, avslutter Daniel.

En god ordning
Mentorprogrammet til Rørkjøp ser ut til å være en vellykket ordning for dem som ønsker å styrke sin virksomhet gjennom erfaringsbasert veiledning og praktisk støtte. 

- Daniel Titlestads erfaring, som rørlegger og bedriftseier i Rørlegger Titlestad AS, er et tydelig eksempel på hvordan riktig veiledning kan gjøre en stor forskjell i hverdagen til unge bedrifter, avslutter Olsen.