- Det er foreløpig litt usikkert hvordan dette skal plasseres i vår virksomhet, men uansett er alle nyervervelser positive, fastslår administrerende direktør i Camfil Norge AS, Jan-Erik Kleven overfor www.vvsforum.no

Mot industrien
Jan-Erik Kleven påpeker at oppkjøpet er enda et bidrag for at Camfil Norge AS skal være en totalleverandør av ren luft – for beskyttelse av mennesker, miljø og prosesser mot skadelig forurensning.
- Sannsynligvis vil dette ligge under vår APC-satsning på industrien og vi vi vil komme tilbake med mer informasjon når endelig strategi og markedskanaler er bestemt, opplyser Jan-Erik Kleven.

Passer perfekt
Det er grunn til å presisere at ervervet av det tyske selskapet krever godkjenning av de tyske konkurransemyndighetene. I løpet av første kvartal forventes det en avgjørelse rundt akkurat dette.

Handte har ca. 100 ansatte og omsetter for ca. 30 millioner euro (vel 250 millioner norske kroner) i året. Selskapet har hovedsette i Tuttingen i syd-Tyskland.

- Handte passer perfekt inn i vår portefølje, sier Magnus Yngen i en kort kommentar. Yngen er administrerende direktør i Camfil Group.