TROX Auranor AS har opplevd en fin utvikling i mange år og er i ferd med å ruste seg for fremtiden og for å nå sine ambisiøse vekstmål. Som en del av denne satsningen har selskapet opprettet en ny stilling som  markedsdirektør for Norden.

- Vi er stolte og glade for å kunne presentere Åge Skinstad som selskapets nye markedsdirektør. Skinstad kan  vise til en imponerende karriere og har tidligere hatt markedsansvar i både SWIX og Adidas. I tillegg har han  erfaring fra flere lederstillinger innenfor både toppidrett og næringslivet. Med sin bakgrunn vil Skinstad tilføre  verdifull erfaring og ekspertise til TROX Auranor, sier adm. direktør. John Georg Storvik i en pressemelding. 

- Vi gleder oss til å få Åge med oss på laget – og få dra nytte av hans engasjement og kompetanse innen  prestasjonskultur og økonomisk og sosial bærekraft, sier Storvik.

TROX Auranor har en sterk satsning på bærekraft og jobber kontinuerlig for å redusere sitt CO2-fotavtrykk. 
- Nylig har selskapet installert 2 250 solcellepaneler på tak og vegger og all vår energiforsyning kommer fra  rene og fornybare kilder. I tillegg har selskapet investert i gjenvinning av prosessvarme fra produksjonen og  3 km med geotermiske brønner som varmer/kjøler bygningen. Dette representerer en viktig milepæl i overgangen til klimanøytral produksjon i 2024.

- Jeg kjenner til TROX fra tidligere gjennom arbeid i NHO Innlandet og Hapro Jobb og Karriere, forteller Åge Skinstad. 
- Et felles verdigrunnlag er alltid et godt utgangspunkt, og jeg ser frem til å bidra til ytterligere vekst  i selskapet, men først skal teamet og jeg i Trondheim 2025, sammen bidra til at mesterskapet blir tidenes  mest bærekraftige ski-VM, fortsetter han.

TROX Auranor skriver i pressemeldingen at de er engasjert i å lede an innenfor bærekraft, produktutvikling og innovasjon når det gjelder luftfordelingsutstyr. Med Åge Skinstad som Markedsdirektør for Norden, vil selskapet fortsette å utvikle seg  og styrke sin posisjon som en ledende produsent og leverandør av luftfordelingsutstyr i Norge og Norden. Åge Skinstad jobber for tiden med Ski-VM i Trondheim og er ansatt der til 31/12-25. 

- Selv om vi gleder oss til å få ham om bord, har vi full forståelse for at han må avslutte sitt nåværende prosjekt før han kan tiltre hos oss, sier Storvik avslutningsvis.