Det forteller adm.direktør Line Ekroll Dyb i Konekta AS. 

- Hvert år gjennomfører vi en omfattende leverandør- og grossistundersøkelse, der alle våre eierselskaper deltar. Leverandørundersøkelsen utføres i august, mens grossistundersøkelsen skjer i september. Basert på resultatene fra leverandørundersøkelsen, kårer vi Årets Leverandør innenfor ventilasjon, teknisk VVS, og synlig VVS på fagdagene, sier Ekroll Dyb.

Årets vinnere er:

Synlig VVS: 
1. Korsbakken Bad
2. INR (Iconic Nordic Rooms)
3. Oras Armatur

Teknisk VVS:
1. Uponor AS
2. Geberit Norge 
3. Odin Maskin AS

Saken fortsetter under bildet:

På bildet ser vi fra venstre, Unn Brit Slåtsveen, Konekta, Petter Vang, daglig leder, Andreas Blåsternes, distriktsjef Vestland, Kristian Langebeck, National salgssjef, Erik Gysland, distriktsjef Rogaland, alle Uponor, og ytterst til høyre, Line Ekroll Dyb i Konekta.  

Ventilasjon:
1. Trox Auranor 
2. Ventistål
3. Flexit

Saken fortsetter under bildet:

På bildet fra venstre, Unn Brit Slåtsveen, innkjøpssjef i Konekta, Arne Boyle, Head of Sales og Morten Holte, regionleder Midt/Nord fra TROX Auranor og Line Ekroll Dyb, adm. direktør i Konekta. 

Kriteriene som ble verdsatt høyest og som gjorde at årets vinnere stakk av med seieren var først og fremst høyt kompetanse- og servicenivå, gode på reklamasjonshåndtering, og FDV og EPD dokumentasjon.

- Vi på servicekontoret til Konekta ønsker å rette en stor takk til alle medarbeidere fra våre eierselskaper som har svart på leverandørundersøkelsen, og selvfølgelig gratulerer vi så mye til årets leverandører, og takker dere for at vi er, og skal fortsette å være “Sterke Sammen”, påpekte Ekroll Dyb etter årets fagdager sist uke.