Har du VVS- eller elektroerfaring, og har lyst på bransjens mest spennende butikkselgerstilling?

Vår flotte butikk på Ringdalskogen i Larvik trenger ny butikkselger. Vi er på jakt etter deg som har glimt i øyet, er energisk og lærevillig med interesse for vårt varespekter. Er du i tillegg en ryddig person som har stort kundefokus og trives med høyt arbeidstempo så er du i riktig kategori. Hvis du kjenner deg igjen i de ovennevnte egenskapene og dette lyder som din drømmejobb vil vi gjerne høre fra deg.

I Ahlsell gjør vi det enklere å være proff. Vi sørger for at kunden får tak i riktig utstyr, arbeidsklær, verneutstyr og verktøy til å gjøre jobben. Riktig utstyr er jo som kjent halve jobben. Ønsket om å gi proffkunden en god serviceopplevelse er en forutsetning for å trives hos oss.

Arbeidsoppgaver:

  • Salg- og kundeveiledning i butikk
  • Sikre en god kundeopplevelse
  • Utføre salgsfremmende aktiviteter
  • Sørge for ryddig og god eksponering av varer
  • Varemottak, varetelling og kvalitetskontroll
  • Være en god bidragsyter i arbeidsmiljøet sammen med dine kollegaer

Kvalifikasjoner:

Fagbrev GR.L, eller tilsvarende erfaring

Gjerne erfaring fra butikk

Personlige egenskaper:

  • Du er strukturert og har høy gjennomføringsevne
  • Du er utadvendt og har gode samarbeidsegenskaper
  • Du er ansvarsbevisst og løsningsorientert
  • Gode kommunikasjonsferdigheter
  • Du er opptatt av både egen og kollegers utvikling og forstår at det er Ahlsell-laget som vinner

Hva tilbyr vi:

Vårt medarbeiderløfte er «Den beste tiden i ditt arbeidsliv». Det mener vi er fullt mulig å innfri. Våre verdier «Ansvarlighet, åpenhet og enkelhet» skal bl.a. bidra til dette. En god pensjonssparing på 5 og 8%, AFP-ordning samt helseforsikring og gruppeliv gjør ditt ansettelsesforhold trygt. Vi er også stolte av at vi har stort fokus på onboarding av våre nye medarbeidere - slik at din første tid i Ahlsell blir så bra som du forventer.

For ytterligere spørsmål om stillingen, kontakt butikksjef Anne Helene Hvam på 46211511 eller regional salgssjef Morten Løve Olsen på 91855890.

Søknadsfrist: 10.11.2024

Søk her

Om arbeidsgiveren

Ahlsell gjør det enklere å være proff gjennom å levere et bredt sortiment av VVS-, VA-, elektro-, verktøy og personlig verneutstyrsprodukter. Vi er Norges største fullsortimentsgrossist til bygg, anlegg og industri, med over 1200 medarbeidere, 39 butikker og salgskontorer over hele landet, samt en nettbutikk med milliardomsetning. Omsetningen for Ahlsell Norge er totalt på cirka 8,6 milliarder kroner.

Vi er en del av et internasjonalt konsern som omsetter for 50 milliarder svenske kroner, med totalt 7 500 medarbeidere. Ahlsell har vitenskapsbaserte klimamål og skal kutte utslipp på Scope 1 & 2 med 75% innen 2030 og Scope 3 med 42%, sammenlignet med 2022. Vi har en visjon om å skape et mer bærekraftig samfunn.