Det er Bravidas røravdeling i Lillestrøm som har vunnet kontrakten på 65 leiligheter fordelt på fem hus, som skal bygges ved Allergotskogen på Jessheim.

Den ble signert 26. august 2024, og kontrakten er på ca.15 millioner kroner (ekskl. mva.). Prosjektet begynner i februar 2025, og arbeidet til Bravida skal være ferdigstilt i desember 2025.

– Vi er veldig glade for å få tillit nok en gang av JM. Vi ser at det gode arbeidet våre dyktige ansatte utfører gjør at vi også lykkes med å inngå nye avtaler med JM, forteller Martin Kobberstad, avdelingssjef for Bravida Norges røravdeling i Lillestrøm i en pressemelding.

– En seriøs og serviceorientert aktør

Bravida ble valgt som utførende VVS-entreprenør på bakgrunn av konkurransedyktig pristilbud og gode erfaringer fra tidligere prosjekter med JM Norge AS.

– Bravida fremstår som en veldig seriøs og serviceorientert aktør med en oppriktig interesse i å bli JM Norges foretrukne rørleggerbedrift. Gjennom kontinuerlig forbedring av prosesser og utførelse i samarbeid med JM, viser de et sterkt engasjement for å nå dette målet, sier Trond Stian Borge, prosjektleder for JM Norge.

– Vi ønsker å gjøre en god jobb og sikre et godt samarbeid, slik at vi fortsetter å være en foretrukken samarbeidspartner for JM, forteller Kobberstad.

Svanemerkede boliger

Boligene er svanemerket, som betyr at de har en lav miljøbelastning. Dette underbygger Bravidas strategi om å hjelpe kundene med å ta bærekraftige valg.

– Vi har tro på at vi har valgt en god samarbeidspartner når vi signerte med Bravida, avslutter Borge.