Teknisk enhet er en stor funksjon bestående av Bravida Norges sentrale innkjøpsteam, systemstøtte for våre produksjonssystemer, HMS, kvalitet, bærekraft, samt forvaltningen av Bravidas styringssystem.

Gruppen har ansvar for alle sentrale godkjenninger og sertifikater, inkludert ISO-godkjenninger, noe som innebærer mange interne og eksterne revisjoner i løpet av året. I tillegg skal det nå opprettes en Project Excellence-rolle, som blir en del av denne enheten.

– Jeg synes det er fint og positivt at vi nå har fått en plass i ledergruppen, fordi det forsterker vårt arbeid i å være en god støtte både for virksomheten og de lokale avdelingene. Resultatet blir kortere avstand mellom produksjonen/avdelingene og ledelsen, forteller Lars Arne Mjørlund i en pressemelding. 

Styrker prosjektarbeidet 
– Vi bygger opp en prosjektorganisasjon, der vi skal jobbe enda mer målrettet og effektivt for å gjennomføre gode prosjekter. Dette vil hjelpe avdelingene våre med gjennomføring av prosjekter og utvikling av nye prosjekter vi ønsker å gå inn i, sier Mjørlund.

Den sentrale Project Excellence-rollen vil bistå våre prosjektmiljøer rundt om i landet sammen fagmiljøene i Oslo og Trondheim.

– Vi har i sommer gjort flere endringer i vår sentrale organisering for å bedre samordningen av våre funksjoner. Formålet med dette har vært å øke effektiviteten og servicen ut til våre avdelinger uten økte kostnader. Samtidig ser vi et behov for å hele tiden utvikle oss og legge til rette for innovasjon og nytenking, og Lars Arne sine nye oppgaver var en viktig del av dette arbeidet, sier Tore Bakke, administrerende direktør i Bravida Norge.  

– Jeg er veldig glad for at Lars Arne nå har kommet inn i vår nasjonale ledergruppe. Han har lang erfaring fra bransjen og vil virkelig kunne bidra til vår videre utvikling av Bravida Norge, avslutter Bakke.